Égei Fürdőszobaszalon

elegancia | stílus | minőség

Üzletpolitikánk célja az igények magas szintű kielégítése a hidegburkolatok, a lakberendezés és design területén.

Új helyen és környezetben tudjuk bemutatni a legjobb kerámiagyártók termékeit, továbbá megtalálható a kádak, zuhanykabinok, üvegfalak, paravánok, szaniterek, csaptelepek, fürdőszobabútorok, wellness termékek (jakuzzi, szauna, hidromasszázs –és zuhanyrendszerek) széles skálája és számos kiegészítő termék, burkolási segédanyag. A meghatározó olasz, spanyol, német illetve a kevésbé ismert, de kiváló minőséget képviselő gyártók kínálta termékpalettáról a különféle stílusirányzatoknak megfelelően, elérhető áron valósulhat meg a megálmodott helyiség, otthon, komplexum. A választást felkészült értékesítőink és tervezőink segítik szakmai tanácsadással, egyedi ötletekkel vagy komplett látványtervezéssel, legyen szó akár egy exkluzív irodaházról, akár egy többgenerációs családi házról vagy egy praktikus kialakítást igénylő mini lakásról esetleg medencéről.

Az igényeknek megfelelően megrendelőinknek ingyenesen készítünk 3 dimenziós látványtervet a kért helyiségekről, mely jelentősen megkönnyíti a döntést, hiszen a kiválasztott burkolatokkal, az adott méretekkel és a sajátos paramétereknek, elképzeléseknek megfelelően dolgozunk. Így nemcsak a design, az ideális elrendezés válik még a kivitelezés előtt láthatóvá, de az optimális anyagszükséglet is meghatározásra kerül, a tervezés során figyelembe véve a trendeket vagy egyedi igényeket.

Vásárlóinkat naprakész információkkal és folyamatosan bővülő termékválasztékkal, minőséget takaró akciókkal, versenyképes árakkal várjuk.